CNC fræsning i rustfrit stål, aluminium, messing plast og andet metal - Spaantec

CNC fræsning i rustfrit stål, aluminium, messing og plast

Hvorfor skal du bruge Spaantec til CNC fræsning af dine komponenter?

Vi har mange års erfaring med CNC-fræsning i aluminium, rustfrit stål, værktøjsstål, plast og stål på avancerede 4-akset bearbejdningscentre. Hvor vi med rådgivning og sparring har lavet mange forskellige komponenter og dele til automatiseringsindustrien, bilindustrien, fødevareindustrien, pumpeindustrien og offshore industrien.

Vi har leveret mere end 3.000.000 komponenter til bilindustrien.

Spaantec er specialist i spåntagende CNC bearbejdning af komponenter i plast, rustfrit stål, værktøjsstål, aluminium, messing og jern samt andre metaller. Har du specielle ønsker så spørg os, vi er altid klar med hjælp og rådgivning.

De emner vi fremstiller har en ensartet høj kvalitet med meget stor nøjagtighed. Vores produktion er optimeret, så vi hurtigt og effektivt omstiller til og får kørt nye ordre. Det er en stor fordel speciel ved serieproduktion af mindre og større serier.

Med basis i vores mangeårige erfaring og kompetente medarbejdere, så producerer vi meget avancerede emner uden problemer.

Vi arbejder med spåntagende CNC bearbejdning på 4-akset maskincentre, hvor der er plads til store emner. Dimensioner: Max. 2200 x 700 x 700 mm (xyz).

Vi sikrer det gode produkt og skaber rammerne om en god udviklingsproces

Vi har mange års knowhow og ønsker at sikre vore kunder et godt resultat. Som ved udvikling og produktion af prototyper, hvor der oftest er en del tekniske overvejelser og testning af materiale og fremstilling. Her har du som kunde stor fordel af Spaantecs specialiserede viden og erfaring. Og det sparer tid og penge.

Lad os derfor drøfte detaljerne igennem, inden produktionen og CNC fræsning i rustfrit stål, værktøjsstål, aluminium, messing eller plast sættes i gang. Eller undervejs, hvis der opstår behov for det. Kontakt os allerede i dag og få et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

Case - sådan hjælper vi vores kunder med cnc-fræsning i aluminium, rustfrit stål, værktøjsstål, messing og plast

Alle projekter med vores kunder starter med et indledende møde. Her bliver projektet gennemgået detaljeret med hensyn til krav til materiale, holdbarhed, dimensioner, tolerancer, kvalitetscheck, leveringsevne, leveringssikkerhed, leveringsfrekvens, leveringstid, stykantal og andre relevante faktorer.

Når specifikationerne for komponenter og materialer er fastlagt, så bliver der udarbejdet 2D og 3D CAD tegninger. De danner grundlag for, hvordan CNC maskinen bearbejder komponenterne med de roterende værktøjer. 

Tegningerne behandler den planlagte CNC fræsning af komponenterne i aluminium plast og stål. Og de indeholder informationer omkring, hvordan de roterende cylindriske bore- og skæreværktøjer bevæger sig rundt om komponenterne og anvendt i processen for at komme frem til det færdige emne.

Vores 4-akset fræsningscentre har uendelige mange individuelle indstillingsmuligheder. De er i stand til at producere de komponenter du skal bruge. Uanset hvilke former, vinkler og tolerancer det er komponenterne består af.

Tegningerne bliver lagt ind i CNC maskinens PC, og de danner grundlag for den konkrete CNC metalbearbejdning af komponenterne.

Når tegningen er hentet frem i maskinen, så bliver det rå emne i aluminium, rustfrit stål, messing, eller plast spændt fast med et opspændingsværktøj på en fræseplan i CNC bearbejdningscenteret. Og maskinen er herefter klar til at gå i gang med sin CNC fræsning.

CAD tegning til anvendelse ved cnc fræsning af bønnesnitter
CAD tegning af emne
Råmateriale i stål til cnc-fræsning af bønnesnitter - Spaantec
Råmateriale i rustfrit stål
Spaantec bønnesnitter - behandlet emne opspændt i cnc fræser
Emne fastspændt i cnc fræseren

Hele processen med den spåntagende CNC metalbearbejdning, i form af boring og fræsning, bliver gennemløbet som planlagt indtil den færdige komponent fremstår. 

Under CNC fræsningen sker der løbende en kontrol af proces og tolerancer, med check af om krav og kvalitet er i orden, i forhold til det der er aftalt.

Spaantec bønnesnitter - behandlet emne opspændt i cnc fræser - foto 2
Komponent i CNC fræseren
Spaantec bønnesnitter - behandlet emne opspændt i cnc fræser - foto 3
Zoom af emne i CNC maskinen
Spaantec bønnesnitter - behandlet emne i stål opspændt i cnc fræser - foto med detaljer
Superzoom komponene af rustfrit stål i fræseren

CNC fræsning i aluminium, rustfrit stål, værkstøjsstål, messing og plast er den ideelle løsning til fremstilling af komponenter. Lige fra enkeltstående prototyper, over små serier af komplekse dele, og til fremstilling af unikke præcisionskomponenter. 

På grund af præcisionen, den store nøjagtighed med små tolerancer, den hurtige produktion med en kort produktionstid samt den ensartede høje kvalitet. Så er CNC-fræsning af komponenter i aluminium, rustfrit stål, værktøjsstål, messing og plast oplagt for virksomheder, der producerer maskiner og arbejder indenfor maskinindustrien, fødevareindustrien, bilindustrien, pumpeindustrien, offshore industrien, skibsindustrien, plastindustrien og jern- og metalindustrien.

Spaantec bønnesnitter - behandlet emne i stål opspændt i cnc fræser - makrozoom
Fræsning i rustfrit stål
Spaantec cnc-fræsning af bønnesnitter . det færdige produkt set tæt på
Færdigt emne set tæt på
Spaantec cnc-fræsning af bønnesnitter . det færdige produkt i fuld størrelse
Færdig komponent i fuld størrelse

Har du brug for en professionel, dygtig og fleksibel leverandør til CNC metalbearbejdning af dine komponenter i rustfrit stål, værkstøjsstål, aluminium, messing og plast samt andre metaller, så er vi et rigtigt godt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Og er der brug for overfladebehandling af komponenterne i form af centerless slibning, så klarer vi også det.